HQ VolkerWessels

HQ VolkerWessels

Rijsen, Nederland
Architect: 
Reitsema & partners architecten
Fotograaf: 
Serge Brison

Toen het nieuwe kantoor van VolkerWessels in Rijssen opende was men er bijzonder trots op. Het was een hoogwaardig, verfijnd kantoor, waar geïnvesteerd was in kwaliteit en duurzame materialen. Nu, 26 jaar later, was het tijd om het kantoor aan de huidige eisen aan te passen. Reitsema & partners transformeerde het bestaande gebouw tot een modern, licht en duurzaam kantoor. Ook hier heeft Reitsema & partners in samenwerking met opdrachtgever en ontwerppartners ingezet op goede gezonde werkplekken. Door plekken te definiëren aan de hand van rust, ruis en rumoer creëren wij een prettige en efficiënte kantooromgeving voor de medewerkers. Deze methode resulteert in een effectieve afwisseling tussen concentratie, communicatie en prikkelende ruimtes.

Verfijn

Architect

Project

Gebruikte armaturen